Wednesday, May 17, 2017

Merve Cosmetics - Saya Guna Saya Jual

I am in love with #fairytearspotion. Baunya wangi, teksturnya ringan dan cepat meresap. Yg paling best, packaging yang sangat cantik... harga pun murah banding serum lain (base on qty ye)


Mula-mula plan nak hilang jeragat degil kat muka...dah guna macam-macam produk tapi masih tak hilang...selepas saya menggunakan selama 2 minggu..nampak la perubahannya...jeragat degil makin pudar...saya pun beli skali Gorjeous Juice, Full coverage foundation, perfect matte powder, Blue Magic Lipstick(tapi bila pakai color merah ye..ikut darah)..semua nya gara-gara terpesona dengan packaging berkonsep fairy tales. berminggu2 jugakla sy stalk IG my stokist Fatma....pastu terus jadik Agent la...haha...jom stalk IG saya #nuradha.merve  (Agent sah MS080 014AG) bole COD area shah alam, puchong, putrajaya...nak pos pun bole...jangan segan2 wassap sy ye www.wasap.my/60126592239


Ni gamba lama saya before guna Merve...tapi gamba ni tahun ni jgkla..2017...sy memang tak suka selpie sebab tak suka tengok jeragat besar tu..kat bawah mata kiri...gamba ni pakai foundation pn nampak lagi...jeragat kecik2 pun ade tapi lepas pakai foundation, tak nampak dah..haha...


ni gambar terbaru...jeragat tak nampak sangat kan....

ni plak saje je tambah beauty plus masa amik gamba tu...haha...

pic ni besar skit...close up...nampak kan bezanya dari gamba lama...gamba lama nampak kusam je kulit..tak bermaya...memang betul2 dah jauh cinta dengan Merve ni...fefiling cik Joy plak rasa...haha...

No comments:

Related Posts with Thumbnails