Monday, January 19, 2015

Eirfan 6 Month

Hari Ini Eirfan dah menjangkau 6 bulan....lupa nak create entry untuk dia.jumaat ni dah masuk 7 bulan dah...dah ada anak lebih dari 1 ni kene berlaku adil la kan...huhu..dulu mikael ade entry khas...so eirfan pun kene ada jugak. Supaya bila anak2 dah besar, diorg boleh buka balik blog ni. Insya'Allah kalau ada lagi blog ni...

Perkembangan so far ok...nampak sentiasa agresif..huhu..tak baik cakap anak lasak kn...haha...
kegemaran dia adalah suka berdiri sambil suruh orang pegang dia...pastu lompat2...mmm...dari dia sejak 2 bulan lagi ni...

sekarang dah menyusur dengan laju...kejap dah sampai ke dapur carik ummi...so untuk keselamatan, perlu letak dia dalam walker supaya tiada kejadian tidak diingini...dah stat bangun mcm nak duduk..macam nak merangkak..macam nak berdiri pn ada...hehe...

xpe..let's him explore by himself slowly...tak perlu cepat2 macam mikael dulu..supaya ummi boleh rehat..haha...nanti penat nak kejar dia...

masa 3 bulan...

 
4 Bulan 


5 Bulan

 6 bulan

masa masuk 5 ke 6 bulan ntah..dia dh pandai panggil ummi MAK...cam kelaka la plak...hahaha...tp skrg mcm dh kurang dh panggil mak...

pastu dh tumbuh gigi 2 batang bawah..sejak 5 bulan ari tu...



2 comments:

asyifa mustaffa said...

Da besar adha anak....x tau pun ada baby...:)

adcom said...

yup..skrg nk masuk 8 bulan dh syifa...hehe...kejap je...

Related Posts with Thumbnails