Thursday, June 17, 2010

Aku frust...

FRUST?

poyo je ko ni adha...hehe...

Skrg aku rs frust sgt..sebab aku adalah peminat setia saiful Apek...sejak die belum terkenal lagi dulu aku dh jd peminat dia...smpila skrg...walaupun time dia digossipkan dengan dadah dulu pn aku masih peminat setia...that's why aku rs kecewa bila dpt tau Apek antara 6 org yg ditangkap...

Namun aku tetap berharap dia masih aktif dalam dunia komedi, kerana aku meminati Apek bukan kerana dia..tapi kerana komedinya memuatkan aku x kering gusi...betul....terpulangla pada org lain yg kata benci, boring,x hensom, tp aku tetap menghargai dia dalam menghiburkan orang...

3 comments:

ibu emy efy eqy said...

ye ke? kena tangkap kenapa?

adcom said...

ditahan bersama lima rakannya kerana mengambil dadah di sebuah rumah di PJS7, Subang Jaya, Sabtu lalu

tp baru ari ni dedahkan nama Apek

tney said...

Daha, aku pon frust gak.. sbb ku pon salah seorng peminat dia.. masa mula2 kuar berita aritu dh agak mmg dia.. tp sbb lum compen lg tak berani nak cakap..
Tapi betul la kite minat dia punye komedi bukan orgnyer..

Related Posts with Thumbnails