Monday, June 21, 2010

Portable DVD Player



Akhirnya dapat jugak membeli mini dvd player ni. setelah sekian lama me 'survey'
best sebab dapat pasang dalam kereta, dan boleh cabut dan bawak masuk dalam rumah. dan juga bole pasang local channel..so kalau travel jauh tu okla...huhu...
Kat rumah ade dah dvd player tp masalahnya tv yang xde. berebut dengan ayah mikael nk tgk astro.
lagi satu tujuan beli sebab nak mikael tengok lagu kanak2, cd2 al-quran..hopefully dia mudah untuk belajar. ade news ari tu dalam paper, budak umur 3 tahun dh hafal 30 surah pendek. kagumnya kan...kaedah pembelajaran adalah dengan memperdengarkan video surah2. maka dengan cepat kanak-kanak boleh belajar...insya'Allah..kita hanya mampu berusaha, namun Allah juga yang memberi hidayah...

6 comments:

tney said...

wahh.. cantik.. ble mikael tgk tv ye.. umi pun ble tumpang sekaki.. kat mane ko dpt cari bende ni.. kosnyer?

adcom said...

hehe...cik tney pn bole tumpang sekaki gk...

beli kt puchong...OneSource
lbh krg rm300 la...puas aku carik paling murah ni...mahal2 kang, btnya mikael campak, nangis aku...huhu..

amm said...

psl bdk 3thn tu pn amm ada bc, mmg menarik perhatian la...insyAllah nk try gk apply pd Harith.....

adcom said...

tu la kn..tu excited tu nk try. at least kita mencuba...

tney said...

Harap2 berbaloi ye cik Daha.insya'allah..

adcom said...

Insya'Allah...

Related Posts with Thumbnails