Tuesday, September 6, 2011

Lagu dalam Suria Di Cordoba



Hari Ini baru jumpa lagu-lagu yang ada dalam drama Suria Di Cordoba. sukanya....
Sejak sebelum raya carik ni. so sape2 yang masih mencari lagu2 tu dan peminat2 setia drama ni, bolehla start download lagu ni ya...tapi google sendiri la ye...hehehe...aku list tajuk je..ala..download je dalam 4shared.com

1. Astana Jiwa - Siti Nurhaliza
2. Bila Waktu Telah Berakhir - Opick
3. Buka Mata Buka Hati - Opick
4. Ketulusan Hati - Marshanda
5. Kau Pergi - Alif Satar
6. Padamu Ku Bersujud - Afgan

Aku bukan kenal pun penyanyi2 ni...tapi seriusly mmg best la lagu2 ni sume...menyentuh hati...huhuhu...

4 comments:

Rehana said...

tq dik...mmg tercari cari slama ni, esp lagu Afgan...touching! tqvm.

adcom said...

sama2...sharing is caring..hehe...

Anonymous said...

salam..tau x lagu sape dlm episod 23 suria di cordoba..part mak putra nangis dlm blk lps jmpa putra..

Eugene Chan said...

Nak tanya sikit tentang lagu yang dinyayi oleh suatu perumpuan di dalam suria di cordoba episod 20 semasa mak selma duduk persendirian di dapur. Thank you

Related Posts with Thumbnails