Wednesday, September 7, 2011

Raya Episod 1


klik pada gambar untuk lihat lebih besar...

Tahun ini beraya di banting Again! so ini gambar keluarga besar belah suami...kalau belah aku secoet jek..hehe....sedih dah 2 tahun tak dapat bergambar bersama family..Insya'Allah tahun depan la kot...

Tahun ni tak bergambar sangat sebab badan penat...letih...banyak bergambar di banting je..sebab raya pertama di sana kan...masuk hari kedua badan dah flat..mane tak nya..sejak 3 hari sebelum raya tu dah balik gemas, mengemas2 rumah bagai, masak2 ketupat rendang...sebab mak aku sibuk ngan bisnes santan dia...pastu malam raya berkejar balik banting plak...huhu...so hari kedua duk lepak je..tido...haha...husband kata, takkan nak tido je..tak macam raya plak...so petang tu pergi la beraya ke rumah cik Tney...raya ketiga baru la stat beraya sakan ke Muar plak...malam baru balik....raya ke empat pulak, beraya ke rumah jiran2 pulak...duk felda kn..byk rumah nk kene pegi...

next entry la ek letak gambar2 lain...ade ke kawan2 yg nak buat open house ni...

3 comments:

Imma said...

wow...merahnyerrr...tahun depan aku nak merah camni plak...hehehehee..perasan kan tak padan ngan kulit gelap..huhu

adcom said...

hahaha...saje nak menyerlah skit thn ni...

ala..boleh je merah imah...bukan gelap sgt pun...

tney@sunflower said...

Che Daha, tq for coming, umah u je I tak sempat datang.. hehe..
Ahad ni(11/9) datang kat saujan putra lak yer

Related Posts with Thumbnails