Sunday, November 13, 2011

Cheese Cake

Sempena 4th anniversary ni, aku try buat cheese cake lagi. tapi cheese cake kali ni kira 1st time try ni. kerana terliur tengok imma buat..hehe...papepun tetap berbaloi sebab sedap sangat dan nak buat pun senang. tak perlu bakar pun. buat hari sabtu, then ahad dah abis di makan. my hubby dan mikael suka sangat. asyik ulang2 makan je. risau jugak aku, sakit perut plak mikael ni nanti. but so far alhamdulillah...elok je dia..hehe...


kek senget atas pinggan tu...so jem dia pun tak balance..hehe...tak perasan plak senget...


nyum nyum...resepi saye refer dari blog imma dan kak hana...

Pastu ahad tu plak aku try home made chocalate...best...nanti letak kt next entry k...huhu...


3 comments:

Asyifa Mustaffa said...

nmpk yummy...!!!

adcom said...

memang yummy...berbaloi-baloi...:)

Imma said...

bess kann...simply easy...sbb tu aku suka..senang utk org mls mcm aku..hikhiks

Related Posts with Thumbnails