Tuesday, June 14, 2011

Android Tablet


Hari Ini berasa happy sangat kerana telah berjaya mendapatkan sebuah android tablet yang sederhana. but for me it's really good coz we can use wifi, usb, ethernet,3G, camera,video,games and of course surfing...hehe..

Okla kan...orang lain sume beli iPad, samsung galaxy..aku beli android yang berharga RM370 je. murah kan? asalnya niat beli adalah untuk Mikael tengok movie/etc sebab portable dvd player dah rosak. tapi rupa2nya charger dia yang rosak. semalam baru perasan sebab charger android tab sama bole guna.try2 bole pulak...hehe...so ayah Mikael kata, Andriod ni hadiah utk ummi la..hahaha..sukanya..sukanya...next time nak try update blog guna andriod la...


Kalau sape nak tengok2 or nak beli yang murah2 je..tgkla kat lelong.com...banyak giler..kalau ada budget lebih belila iPad/samsung galaxy..sebab spec dia lagi banyak dan bagus. serta puas hati la...aku beli kt sini...online...pastu x lena tidur, x tenang nak buat keje..gara2 menunggu barang yang lambat sampai...bukan org sana lambat hantar..tapi pos laju ni la..anta lambat...

3 comments:

amm said...

nak jugakkkkkk!! huhu..

tney@sunflower said...

bagus la cik Daha.. Nak jugak ble.. hehe

adcom said...

huhu...beli2..jangan tak beli...tapi kalau nak puas hati beli la samsung galaxy...sbb yg android ni batery tahan sekejap je...tambah2 kalau connect wifi...

Related Posts with Thumbnails